Economie si confort – gama de baterii sanitare CasaBlanca AERO

2016.07.25


Deficitul de apă este o problemă din ce în ce mai mare în lume, care se agravează odată cu schimbările climatice şi creşterea populaţiei.

Marii producători de obiecte și instalații sanitare au înțeles caracterul limitat al resurselor de apă în general și de apă potabilă în particular și ne oferă alternative comode, moderne și fiabile prin care putem economisi, raționaliza apa, fără a face rabat de la confort.

 Sub brandul Casablanca, am pregătit o nouă linie de produse, cu care să fim aproape de piața din România: gama AERO – baterii sanitare cu economie de apă, caracteristici speciale și un preț avantajos, pentru baie și bucătărie. 

 

Gama de baterii sanitare cu economie de apa CasaBlanca AERO

Gama de baterii sanitare cu economie de apa CasaBlanca AERO

 

AERO econ

De ce AERO?

Există numeroase modalități prin care putem economisi apa menajeră şi toate încep cu noi. Una dintre ele, poate cea mai comodă, ar fi alegerea unor baterii sanitare care fac acest lucru în locul nostru.

 

50%economie, 100% confort 

Bateriile sanitare AERO combină apa cu bule de aer, menținând un debit constant redus, indiferent de presiunea din instalație. În aceleași condiții de utilizare, se obține un consum de apă redus cu până la 50%. În plus, folosindu-se mai puțină apă caldă,  sistemul AERO asigură și scăderea consumului de energie electrică.

Bateriile AERO limitează consumul de apă astfel:

  • de la 12-14 l/min la maxim 7,5 l/min (în cazul bateriilor de bucătărie și lavoar)
  • de la 16-18 l/min la maxim 10 l/min (în cazul bateriilor de cada/duș).

 

Sistem anticalcar

Se cunosc efectele negative ale depunerilor de calcar pe elementele compenente ale electrocasnicelor sau pe suprafețele obiectelor sanitare. Un alt avantaj major al bateriilor sanitare AERO este sistemul anticalcar cu care sunt dotate. Atât materialul siliconic al sitei, cât și cartușul ceramic, garantează funcționarea bateriei AERO chiar și atunci când apa din rețea are duritatea peste medie.

Sistemul de autocuratare AERO utilizeaza presiunea apei pentru a indeparta depunerile de nisip sau alte impuritati. Nu este nevoie ca sita sa fie demontată periodic pentru curatare, indiferent de calitatea apei curente.

 

Sistem autocurățare

Depunerile de impurități și nisip sunt îndepărtate prin acțiunea presiunii apei. Indiferent de calitatea apei curente, sistemul de autocurățare AERO elimină necesitatea demontării și curățarii periodice a sitei.

 

Calitate garantată, preț avantajos

CasaBlanca oferă 5 ani garanție și testează individual produsele înainte de a le comercializa.

Bateriile sanitare AERO oferă calitate, economie și confort la un preț avantajos. Toate bateriile din gama AERO sunt dotate cu cartuș ceramic de 40mm, au finisaj cromat lucios, sunt robuste și ergonomice. Bateriile de cadă și duș includ set de duș.

Seria de produse Oras Optima se completează cu sistemul de dus Smart Bidetta si cu butonul tactil de tip Smart.

2015.06.24


 

Noua serie de produse Oras Optima a fost completată cu produse noi, cu funcţii inteligente. Oras prezintă cu mândrie noua generaţie a sistemului inovativ de duş Smart Bidetta, pentru nevoi fiziologice, precum şi bateria sanitară pentru lavoar, cu buton tactil de tip Smart.

 

Noua baterie sanitară Oras Optima, pentru lavoar, este acum disponibilă şi în configuraţie cu sistemul inovativ de duş Smart Bidetta, pentru nevoi fiziologice, cu operare de la distanţă, dar şi în configuraţie cu buton tactil de tip Smart. Această baterie sanitară inteligentă este ideală pentru familii cu copii mici, pentru persoane în vârstă, sau pentru persoane cu mobilitate redusă.

 

Unitatea de comandă cu termostat a bateriei sanitare pentru lavoar menţine temperatura apei la nivelul dorit, atunci când se utilizează sistemul Smart Bidetta sau butonul tactil de tip Smart. Bateria sanitară poate fi însă utilizată şi în mod tradiţional, ca orice altă baterie sanitară clasică: mânerul de tip easy-grip asigură o prindere sigură şi reglează cu precizie atât debitul, cât şi temperatura apei.

 

Aceste baterii sanitare au ceva nou, ceva inteligent, ceva în plus încorporat în ele – sunt mai mult decât simple baterii sanitare. Proprietăţile inteligente fac ca aceste baterii sanitare să poată fi utilizate mai facil, mai în siguranţă şi mai ecologic ca până acum.

 

Noile baterii sanitare – fiabile, ecologice şi sigure. Smart included.

Oras Smart Bidetta

 

Simplu şi inteligent: noul sistem Smart Bidetta, cu operare de la distanţă

 

Sistemul de duş Smart Bidetta, pentru nevoi fiziologice, cu operare de la distanţă, este o facilitate de lux gândită pentru a asigura igiena personală. Utilizarea sa nu necesită pornirea bateriei sanitare, în condiţiile în care acest sistem poate fi instalat la distanţă faţă de lavoar. O modalitate simplă şi inteligentă de revigorare în timpul zilei.

 

Modul de funcţionare a sistemului Smart Bidetta:
Atunci când se ridică duşul de mână din suportul său, apa începe să curgă din bateria sanitară montată pe lavoar. Atunci când se apasă clapeta de pe duşul de mână, apa curge prin duş. Atunci când se eliberează clapeta şi se aşează la loc duşul de mână în suportul său, bateria sanitară se închide de la sine.

 

Butonul tactil de tip Smart

 

Butonul tactil de tip Smart este destinat pornirii şi opririi apei printr-o singură atingere. Butonul tactil poate fi aplicat la alegere în vecinătatea bateriei sanitare, fie pe perete, fie pe una din laturile lavoarului, ceea ce permite utilizarea facilă, în special de către copii sau persoane în vârstă.

 

Modul de funcţionare a butonului tactil de tip Smart:
Prin apăsarea butonului tactil apa începe să curgă. Curgerea apei se întrerupe automat după 6 secunde sau prin apăsarea din nou a butonului tactil.

Garantie extinsa pentru toate electrocasnicele si chiuvetele Franke


Cu ocazia celor 15 Ani de cand activează în România, Franke oferă garanție extinsă de 6 Ani la toate electrocasnicele din gama Franke și 30 Ani la toate chiuvetele din gama Franke, fără niciun cost suplimentar.

 

Pentru mai multe detalii si perioada de valabilitate va rugam sa cititi regulamentul promotiei: Regulamentul promotiei Franke.

 

Produsele Franke pot fi achizitionate din Showroom-ul Serstill Kitchen&Bath Studio din Strada Carpatilor Nr.53, BRASOV.

 

6 ani garantie electrocasnice Franke

 

30 ani garantie extinsa chiuvete Franke

Franke aniverseaza 15 ani de prezenta pe piata romaneasca in Serstill Kitchen&Bath Studio


Serstill va asteapta in showroom-ul Serstill Kitchen&Bath Studio din Strada Carpatilor Nr.53, BRASOV, pentru a sarbatori cei 15 ani de prezenta a brandului Franke pe piata romaneasca. Cu aceasta ocazie veti fi intampinati cu sampanie si vi se vor prezenta cele mai noi sisteme incorporabile de bucatarie produse de renumitul brand international.

 

 

Va asteptam,
Serstill Kitchen&Bath Studio

SERSTILL distribuitor in Romania pentru Gardenia-Orchidea si Polcolorit

2012.12.14


Incepand cu acest an, Serstill a inceput comercializarea placilor de gresie si faianta de la Ceramiche GARDENIA-ORCHIDEA S.p.A.Italia si Polcolorit S.A. Polonia